Menü Close

Normalde Liderlik Eğitimi Hakkında

Sayın Üyemiz;

Dünya genelinde yaşanan COVID-19 salgını yalnızca günlük alışkanlıklarımızı değil, iş hayatımızı da derinden etkilemiştir. Pandemi öncesi bazı şirketlerin başlatmış olduğu dijitalleşme ve Home-Office düzeni artık birçok şirket için vazgeçilmez bir unsur haline gelmiştir.

Bu kapsamda yalnızca çalışanların değil, yöneticilerin ve liderlerin de kendilerini yenileme ve geliştirme ihtiyacı ortaya çıkmıştır.

Odamızın da üyesi olduğu TD-IHK (Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası) tarafından hazırlanan, bu alışılmışın dışındaki düzende çalışanların ve ekiplerin daha verimli bir şekilde yönetilmesi ve olası krizlerin başarıyla atlatabilmesi için Koç ve Danışman Sayın Çiğdem Güven’le birlikte hazırlana eğitim programını bilgilerinize sunarız.

Detaylı bilgi ekte mevcuttur.

Saygılarımızla…

Gebze Ticaret Odası