GTO’DAN UZAKTAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

Pandemi sürecinde yüz yüze eğitim sisteminin farklı bir boyuta taşınması nedeniyle, uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatlarına devam edebilmesi adına ihtiyaç duyulan “TABLET” ile ilgili olarak önemli bir destek Gebze Ticaret Odası tarafından verildi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler; Oda adına başlatılan “Bir Tablet de Senden” kampanyası ile öğrencilere ulaştırılmak üzere bağışlanan tabletleri; Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’a teslim etti. Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Bölge Odalarıyla birlikte de tablet bağışı gerçekleştiren Gebze Ticaret Odası’ndan, bir kez daha eğitime önemli bir katkı daha gerçekleştirildi.

Eğitime sağlamış olduğu destekler ve gerçekleştirmiş olduğu projelerle daima örnek olan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konu ile ilgili olarak: “Oda olarak öğrencilerimize desteklerimizi sürdürüyor, onların eğitim süreçlerinde yanlarında olma gayretiyle çalışıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz süreç dolayısıyla çocuklarımız bu yıl eğitim-öğretim yılına farklı bir başlangıç yaptılar. Bizler de; “Uzaktan Eğitim” dediğimiz kavram ile karşı karşıya kaldığımız bu dönemde, uzaktan eğitime erişim imkanı bulamayan çocuklarımızın önemli bir eksikliği olan tablet ihtiyacını karşılama düşüncesiyle bir kampanya başlattık. “Bir Tablet de Senden” kampanyamız, üyelerimizin ve iş insanlarımızın desteği ile büyük bir etki yarattı, önemli miktarda bağış gerçekleşti. Biliyoruz ki; eğitime sağladığımız her destek, geleceğimizi yeşerten bir tohumdur. Ülkemizin teminatı ve umudu çocuklarımızı da en iyi şartlarda geleceğe taşımak hepimizin görevidir. Bu sebeple, geleceğe eğitimli insan kaynağının yetiştirilmesi için attığımız bu güzel adımda destek olan herkese yürekten teşekkür ediyor; okullarımızın, sınıflarımızın öğrencilerimizle dolacağı sağlıklı günlere bir an önce kavuşma temennisiyle, tüm öğrencilerilerimize başarılarla dolu bir hayat diliyoruz” dedi.