İhracat Projesi Programı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Gebze Ticaret Odası olarak, daha önce çeşitli engeller veya yetersizlikler nedeniyle hiç ve/veya düzenli ihracat yapmamış KOBİ’lerin küreselleşme sürecinde ayakta kalabilmelerine yardımcı olmak ve uluslararası pazarlara açılarak düzenli birer ihracatçı haline gelmelerini sağlamak amacıyla “İhracat Projemize” devam ediyoruz.

Projenin Kapsamı:

İhracat Projesi kapsamında seçilen KOBİ’lere konunun uzmanı profesyonel danışmanlarımız tarafından,

• İhracat alt yapısının oluşturulması,
  • Hedef pazarların belirlenmesi,
  • Hedef pazarda potansiyel alıcıların bulunması,
  • Hedef pazar araştırmasının yapılması,
  • Genel ihracat yol haritasının oluşturulması,
  • Pandemi sonrası genel olarak E-İhracat Uygulamaları konusunda 4 ay boyunca toplam 40 saatlik birebir ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecektir.

İhracat Projesinden yararlanacak firmaların belirlenmesi için başvuruda bulunacak odamız üyesi firmaların,

• Daha önce hiç ve/veya düzenli ihracat yapmamış olması,
  • 5 ila 20 çalışana sahip olması,
  • İngilizce bilen en az 1 personeli bulunması,
  • Ürün ve hizmet kalite belgelerinin olması, (CE vs.)
  • Türkiye’de marka tescili olması,

Yukarda belirtilen kriterler dikkate alınarak katılım formları üzerinden değerlendirmeler yapılacaktır. Tespitler başvuru yapan firmalar arasından yüz yüze yapılacak görüşmeler neticesinde kesinlik kazanacaktır.

İhracat Projesi’nden yararlanmak isteyen Odamız üyesi firmaların https://forms.gle/LvjgK1ygxZQ7TA7U9 linkinde bulunan Katılım Formu’nu doldurarak 29 Ocak 2021 Cuma gününe kadar online başvuruyu tamamlamaları gerekmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

GEBZE TİCARET ODASI