Menü Close

TACİKİSTAN KEK 12. DÖNEM TOPLANTISI HAKKINDA

Sayın  Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen kayıtlı yazıda, Türkiye-Tacikistan Hükümetler arası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısının 27-28 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilerek, TOBB görev ve yetki alanına giren konular ile ilgili güncel bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Buna ilaveten, Tacikistan’da karşılaşılan sorunlara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu itibarla, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Tacikistan’da karşılaşılan sorunlara ilişkin ekli formun doldurulması, ayrıca Tacikistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler gibi konulara ilişkin varsa görüşlerinizin 3 Mayıs 2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (bilgi@gebzeto.org.tr) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Gebze Ticaret Odası